Website Bosatexregeling, Recht of Onrecht gelanceerd.

Vandaag de website Bosatexregeling.nl bescheiden gelanceerd:

Goededag,

We hebben de laatste maanden niet stilgezeten, ondanks de zware tijd met corona, wel vele interessante gesprekken gevoerd(lang leve de computer).

Uit gesprekken met zowel (ex)bosatexregelings deelnemers, juristen en overheden is duidelijk geworden dat er een behoefde is om de vele verhalen die er zijn te verzamelen.

hiervoor hebben we de website : Bosatexregeling.nl opgericht.

openings foto website bosatexregeling.nl
openings foto website bosatexregeling.nl

 

Deze website is bedoeld om naast officiƫle informatie van overheden en de Stichting Bosatex duidelijk in de tijd te gaan plaatsen ook de (ex)deelnemers een platform te geven om hun verhaal inzake deze regeling te kunnen uitdragen.

Daarnaast zal deze website de andere informatie kanalen(facebookpagina, twitter en insta) doen vervangen, eenvoudig om de informatie centraal te houden en het bijhouden van de informatie te vergemakkelijken.

Hierbij is het doel U te informeren en meer toegespitst op de bodem problematiek en in het bijzonder de problematiek voortvloeien uit de Bosatexregeling te omschrijven.

Wilt u ook uw verhaal openbaar maken kan u dit per email naar ons toesturen, graag met een paar onderbouwende foto’s.

Ons email adres is: info@bosatexregeling.nl

 

Ik hoop u hiermee een mooi platform te bieden waarmee de vaak onzichtbare pijn en menselijk leed achter bodemsanering een gezicht krijgt en begrepen gaat worden.

 

U bent niet alleen, er zijn meerdere mensen slachtoffer geworden.

 

Met vriendelijke groet,

Marcel Hammann namens bosatexregeling.nl

Website: www.bosatexregeling.nl

Email: info@bosatexregeling.nl

 

PS, mocht u iemand weten die ook geintereseerd is schroom dan niet deze email of de link door te sturen, samen kunnen we de wereld een stukje mooier maken.