Samenvatting bodemsanering Hammann BV 2018 na bestuderen dossier

Vele maanden hebben we besteed aan het bestuderen van de diverse stukken, het is een heel complex geheel wat er in de bodem gebeurt en zeker wat er in de aanloop naar een oplossing buiten de bodem gebeurt.

Zelf hebben wij ook proefboringen gedaan, een proef sanering uitgevoerd en de conclusies hieruit geven aan dat er bij Hammann echt wel locatie specifieke omstandigheden zijn die in het advies van de Stichting Bosatex had moeten worden bestudeerd en serieus had moeten worden meegenomen(helaas niet correct uitgevoerd en input van Hammann BV tegen gehouden door de bureau directeur van de Stichting Bosatex).

Onderstaand een video die verkort aangeeft hoe en wat. Het is geen snelle blog video doch de inhoud is voor geintereseerde zeker de moeite waard om aandachtig te bekijken. Alle facetten die van belang zijn om een goede indruk te krijgen zijn hierin verwerkt.

toelichting sanering Hammann Bv na bestuderen van de rapporten 2018
toelichting sanering Hammann Bv na bestuderen van de rapporten 2018